PARTNERS PS21

Vi hade inte kunnat genomföra PS21 utan våra fantastiska partners. Därför är vi otroligt tacksamma över att de står bakom oss i processen. GULDPARTNERS

Sveriges psykologförbund

Psykologstudenter, Psykologer, samt disputerade i psykologi och pedagogik är varmt välkomna att gå med i Sveriges Psykologförbund.


Sveriges Psykologförbund är en facklig yrkesorganisation som erbjuder kvalificerad yrkesrådgivning samt stöd och vägledning genom såväl studietiden som karriären. Våra medlemsförmåner öppnar inte bara upp stora utvecklingsmöjligheter i karriären, vi ger dig också den trygghet du behöver i svårare tider. Hos oss får du en inkomstförsäkring som ger en extra inkomst utöver A-kassan, samt möjligheter att teckna en rad andra förmånliga försäkringar och lån.


Vidare hjälper vi dig att bredda ditt kontaktnätverk och kompetens med ett stort utbud av spännande seminarier, mötesplatser, föreläsningar, samt kompetensutvecklande kurser. Psykologförbundets fokus ligger på att stärka dig och din utveckling i rollen som psykolog, oavsett om du är studerande, verkande psykolog, chef, egenföretagare, eller mellan jobb. Genom ditt medlemskap bidrar du till vårt fortsatta arbete.

SilverPARTNERS

Region blekinge

Region Blekinge jobbar utefter värdegrunden ”engagemang, samarbete, och kvalitet” med visioner att bli den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och hälsa. Kombinationen mellan stadskänslan och närheten till havet, skärgården, och skogen ger dig det bästa av två världar. Perfekt för dig som vill påbörja ditt arbetsliv som psykolog!

I PTP-tjänsten ingår bland annat studiebesök och föreläsningar, reflektionsträffar i PTP-gruppen, utvärderingsträffar med studierektorn, samt en flexibel PTP-programtid.

Västra götalandsregionen

Västra Götalandsregionen är till för människorna som lever här! Du har tillgång till en högkvalitativ hälso- och sjukvård, goda förbindelser, samt ett rikt kulturliv med våra alldeles egna verksamheter såsom Göteborgsoperan, Göteborgs symfoniker, Regionteater väst, och flera museer.

Hos oss hittar du även Sveriges största PTP-program som självklart är kvalitetssäkrat och hjälper dig att utveckla en professionell identitet genom bland annat handledning, PTP-dagar, och möjligheter att tillämpa de kunskaper som psykologutbildningen givit. Regionen har även ett kompetensråd för psykologer som arbetar med att skapa likvärdiga förutsättningar för en långsiktig, jämn, och högkvalitativ psykologverksamhet i länet.

Pearson Assassment

Med innovativa, gediget underbyggda, och utprövade psykologiska tester och metoder är Pearson marknadsledande i Skandinavien. Vi utvecklar och publicerar Skandinaviska versioner av de internationellt mest kända och använda psykologiska testerna. Vidare erbjuder vi arbetsminnesträning via programmet Cogmed.

Våra kunder är bland annat psykologer, logopeder, specialpedagoger, lärare och andra professionella yrkesgrupper.

Region dalarna

Med visionen att skapa en god hälsa genom trygghet, kvalitet, och hållbar utveckling nära invånarna sätter vi Region Dalarna på kartan. Med tanke på att en femtedel av alla löntagare inom vård och omsorg bor i Dalarna är det föga förvånande att du också finner Sveriges största arbetsplats – Falu lasarett – här.

Som PTP-psykolog hos oss kan du jobba inom psykiatri och primärvård, och du får självklart en bred erfarenhet av psykologyrket samt möjligheter till specialisering. Programmet är kvalitetssäkrat med bland annat möjligheter till en stark gemenskap med andra PTP-psykologer då ni följs åt under året, men även friskvårdsbidrag och träningsförmåner.

Region Gävleborg

Region Gävleborg är en trevlig miljö att bo i med goda förbindelser samt fina utsikter till en spännande framtida karriär. Här kan du göra din PTP-tjänstgöring inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, barn- och familjehälsan, specialmedicin (inom områdena smärta och hjärnskador), eller på hälsocentralerna.

Här kan du göra din PTP-tjänstgöring inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, barn- och familjehälsan, specialmedicin (inom områdena smärta och hjärnskador), eller på hälsocentralerna.

Natur & Kultur

Natur & Kultur erbjuder akademisk- och allmänlitteratur där överskottet går till att finansiera en rad priser, stipendier och samarbeten. Målet är att via stöd, inspiration, utbildning, och bildning verka för tolerans, humanism, och demokrati.

Vi bidrar med kurslitteratur och digitala produkter för studenter, samt yrkesmässig utveckling inom pedagogik och psykologi. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på nok.se/nyhetsbrev/akademisk för att få rabatterbjudanden på utvalda titlar, gå på mässor och konferenser, och bli inbjuden till kommande författarbesök och event.

Håll dig uppdaterad på Natur & Kultur Psykologi på Facebook och Linkedin eller @nokpsykologi på Instagram och Twitter, eller följ våran hemsida.

Kry

KRY gör det möjligt att träffa en legitimerad psykolog inom bara några timmar – oavsett var du befinner dig och tid på dygnet.

Med Kry får hela familjen smidig, god och nära vård. Våra legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor hjälper dig i appen dygnet runt, och på våra vårdcentraler runt om i landet.


Bronspartners

Region västmanland

Region Västmanland är Sveriges ledande exportlän och har således ett dynamiskt näringsliv med hög kompetens.

På PTP-programmet i Västmanland kan du jobba inom både individinriktat och övrigt psykologarbete, där du bland annat får använda 25% av tjänstgöringen till handledning/utveckling samt tillgång till ett schemalagt utbildningsprogram.

psykoterapistiftelsen

PsykoterapiStiftelsen verkar för att öka kunskapen om psykoterapin, så att behandlingsformen i större utsträckning kan användas för dem har har nytta av den och därigenom främja psykisk hälsa hos barn, ungdomar, vuxna, och åldringar.

Stiftelsen håller i informationsmöten, konferenser, erbjuder resestipendier, och håller om möjligt en psykoterapimässa vartannat år.

Åland living

Mitt i Norden hittar du Åland, världens vackraste skärgård som har mängder orörd natur och närhet till allt, så att du också får mer tid till livet! Njut av ö-livet, det härliga havsklimatet, rosa solnedgångar över vattnet, och den unika Finlandssvenska kulturen.

Region skåne

Region Skåne skapar genom omtanke och gränslösa samarbeten de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt liv, där målet är att alla som bor här ska må bra och känna framtidstro.

Som PTP-psykolog i Skåne får du med hjälp av en handledare som följer dig hela året en individanpassad PTP-tjänstgöring av hög kvalitet.

MÄSSplats

Sveriges Neuropsykologers förening

SNPF är en yrkesförening inom Sveriges Psykologförbund som riktar sig till psykologer som arbetar med eller intresserar sig för neuropsykologi, men även andra yrkeskategorier är välkomna som stödmedlemmar!

Nätverket för psykedelisk vetenskap

Nätverket för psykedelisk vetenskap (NPV) är en ideell förening baserad i Stockholm som verkar för att främja ett vetenskapligt utforskande av psykedeliska substanser.

Hogrefe Psykologiförlaget ab

Hogrefe Psykologiförlaget producerar, utvecklar, och anpassar vetenskapligt grundade psykologiska test och metoder som vidare brukas av kunder inom olika verksamheter.

Beteendeterapeutiska föreningen

Föreningens ändamål är att sprida information om KBT, inlärningsteori och beteendeterapi. Detta görs genom att främja forskning, utbildning och behandling som baseras på KBT och beteendeterapi.